Vores rejser

Tri-Rejser.dk - CVR: 37146447

Mail: info@tri-rejser.dk

Telefon: +45 4248 6848

Telefonisk henvendelse

Mandag - Fredag: 17 - 20

Lørdag - Søndag: 12 - 14

Vi kommer vidt omkring

Vi bestræber os på, at tage så mange billeder på vores ture rundt i Europa, samt at lave beskrivelser af turene i forbindelse af det enkelte stævne.

Når vi drager afsted til de enkelte stævner, er det vigtig, at du som triathlet får en uforglemmelig oplevelse og du altid vil huske tilbage på denne dag som noget helt fantastik. Det er derfor vigtigt for os, at sørge 100 procent for dig og tage så mange billeder som muligt af alle vores deltagerer og lave en lille rapport om vores tur.

Da vi ikke kan være alle steder på på selve racedagen, vil vi gerne modtage beskrivelser fra dig som deltager, måske har du oplevet noget, som er forbigået os eller du har taget et sjovt eller spændende billede, som er en deling værd.

Derfor er alle bidrag til denne side meget velkommen, dog kan vi ikke garantere, at alle indkomne indslag vil blive vist på denne side.

Af Susanne Marslund

Vi elsker at servicere vores gæster. Rejs uden bekymringer.

På selve dagen, ved alle der har deltaget i et stævne, hvor intens stemningen er. Alle deltager går lidt for sig selv, for at forberede sig til løbet og yde sit maksimale.