Almere-Amsterdam 2019

Almere-Amsterdam 2019


Verdens eneste race under havoverfladen.

TBD, 2019


ChallengeAlmere-Amsterdam, Holland


ChallengeAlmere-Amsterdam tilbyder i år den lange og den halve distance. Desuden tilbyder Almere-Amsterdam også på relay og para-triathlon på begge distancer.


Desuden kan de bryste sig af at arrangere det ældste langdistance triathlon i Europa den TBD 2019 og inviterer dig til at blive en del af historien. Den lange distance består af en 3,8 km svømmetur i søen Weerwater, 180 km cykling gennem Flevoland, og tilsidst løbetur på 42,2 km omkring Weerwater. 


Atleter kan tilmelde sig dette 40. udgave indtil den TBD September. Bemærk venligst, at selvom der er udsolgt, er vi stadig garanteret slots til dette stævne.


I de tidlige morgentimer, vil du svømme 3,8 km i søen Weerwater lige i centrum af Almere. Derefter fortsætter du på cykel 180 km gennem Flevoland, der ligger 4,5 meter under havets overflade. Ruten vil tage dig gennem Almere via Oostvaardersdijk (med udsigt til skyline Amsterdam) til Lelystad, via Knardijk og den nordlige grænse af naturreservatet Oostvaardersplassen og til Zeewolde. Ruten slutter ved Esplanade torv i Almere, hvorfra du begiver sig ud på den sidste del af triathlon ved at løbe en maraton (42,2 km) omkring Weerwater. Målet er beliggende ved Esplanade pladsen og en ting er helt sikkert, du vil blive modtaget som en helt, når du kommer i mål. Desuden er det  et perfekt sted for de flere tusind tilhængere, hvor de kan  heppe på deres favoriter.


ChallengeAlmere-Amsterdam

Efter Hawaii triathlon, er ChallengeAlmere-Amsterdam det ældste triathlonstævne i verden på den klassiske distance. Almere er den ultimative triatlon by, med en stor triathlon klub.  Byen Almere og provinsen Flevoland er kendt for deres beliggenhed under havets overflade, hvilket betyder atleter konkurrerer 4,5 meter under havet. De lange lige veje og vindmøllerne vil skabe en unik oplevelse for især de udenlandske atleter. Almere ligger 30 km nord-øst for Amsterdam, hovedstaden i Holland.


PRIS: 3295,00 Kr., ved delt dobbeltværelse, incl. morgenmad. ( uden startnr. )Bestil adgang til dette flade og lynhurtige stævne gennem Tri-Rejser og opnå 10% på startnr..


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Massage
Afhentning af cykel på privatadresse + 100 kr.
 
 

Tri-Rejser.dk - CVR: 37146447

Mail: info@tri-rejser.dk

Telefon: +45 4248 6848

Telefonisk henvendelse

Mandag - Fredag: 17 - 20

Lørdag - Søndag:  12 - 14